Welcome!

◆ Njoftimi i ngjarjes 2022 ・ ・ ・ Mund të ndryshojë në varësi të situatës së Corona。

~Seki Show Japan Discovery Tour 2022(Solo&More)~

★7月18日(月祝)舞鶴HAMO(Soldout)
★7月20日(水)京都モダンタイムス/入場&配信 in京都
ご入場&配信チケットはこちらより

★8月6日(土)川崎セルビアンナイト
★8月14日(日)渋谷LAMAMA(昼)
★8月21日(日)町田CLASSIX
ご入場&配信チケットはこちらより

 

 

◆ Ne bëmë një CD omnibus që bën donacione për të shpëtuar shtëpitë e gjalla, baret dhe muzikantët.。
* Klikoni këtu për CD individualehttps://showseki.stores.jp/

◆ Librat e marrë dhe të ruajtur në destinacionin e turneut tani janë në shitje në libraritë në mbarë vendin, Amazon dhe të tjera!
これです!(Nuk ka të bëjë fare me muzikën)

http://amzn.to/2hpSHi5

◆ Klikoni këtu për informacione të tjera më të fundit →
Kanali në Youtube
Seki Show Facebook
https://www.facebook.com/shows2

Seki Show (関 将)

Profesioni:Kitarist / Kompozitor / Arranger / Producent…etc

Mori pjesë në albumin solo të B'z Koshi Inaba "Magma" dhe TWINZER。Së fundmi, ai mori pjesë edhe në turneun e Yoshiyuki Ohsawa.。
作曲家としてはナベプロ・エイベックスほか大手プロダクションのアーティスト,Ofrimi i muzikës si muzika CM、Gjithashtu merret me muzikë skenike për njësinë e teatrit Space Cafeteria。Xhakarta, Indonezi、Gjithashtu në Bali, bashkëpunoni dhe prodhoni me artistë vendas dhe gamelan bambuje Jegoku.。
Tani、Përveç grupit udhëheqës Sonic Cafe、xhaz、Blues、Turneu në Japoni po zhvillohet në të gjithë vendin me kitarë solo të bazuar në muzikën popullore etj.。

Show Seki /Guitar,compose,Producer
Show Seki appeared on many Recording Session in Japan and Indonesia. Especially CD of Koshi Inaba(B’z)was sold 1 million copy.
Show Seki bigan to play the guitar in junior high school and performed in several bands. After success of Koshi Inaba’s CD, Show Seki was recruited by TWINZER which was a rock group. TWINZER is famous to “Oh Shiny day”(was became to top10 song in middle of 90′)
After that 4CD of TWINZER was released,and performed around Japan as live tours.
At the same time Show Seki composed many songs for recording which was released by AVEX and nore labels.Also composed for theater,film and Music in advertising.

In Indonesia Show Seki collaborated with Suar Agung(Jegog orchestra・・・ Balinese Bamboo Gamelan)for performed on TV and recording and so on.
Show Seki composed songs for Indonesian singers and Balinese singers.
That songs were released by Warner Indonesia and local labels.

In 2007 Show Seki formed Japanese traditional music unit,and performed not only in Japan but in Bali(Bali art festival) also formed ethnic music group(Zërit Cafe) at same time.
CD of Sonic Cafe was released in 2011.

Rocka Frankenstein(Rock band) also was formed and redorded in 2012.
Other CD was released in 2015,2017.

Solo performance was started in 2011. After Japan earthquake and tsunami 2011,Show Seki started performed in all over Japan.

The contents of solo performance are Jazz,Blues,Japanese traditional song,ethnic and Gamelan also.
In a year Show Seki perfomed over 140 times.

Zyra e Muzikës Seki