Works

Театар единица универзумот кафетеријата の前身 最強プラネタリウムの軌跡です宇宙食堂に関してはМапаоди на!

1та Adventure "северен маглина ☆ Con"

-僕らのいなりを見せてあげる。-

ДАТУМ:1995/11/03 ~ 05 МЕСТО:Shinjuku театар Молиер

2ри авантура "Блу Банана" простор колонија

ДАТУМ:1996/07/26 ~ 28 МЕСТО:Исток Галерија(Ebisu)


3то авантура "иднина век Butajiru"

-サイレンが聴こえたら夢 を見よう。-
ようこそレトロ・フューチャー・ランドへ
ДАТУМ:1996/12/12 ~ 17 МЕСТО:Shinjuku театар Молиер


4та авантура "Дев Џија '97"

-Најсилните на хибридната верзија-
僕の部屋は宇宙にある
ДАТУМ:1997/04/12 ~ 13 МЕСТО:Aoyama Тркалезна театар


5та авантура "азиски тепање"

-Егејска победи-
Лозинка Ха "Kokoronihanawo"
ДАТУМ:1998/01/08 ~ 11 МЕСТО:Shinjuku театар Молиер


6та авантура "ракета # 8661"

-ウチュウジンに恋して もいいですか?-

ДАТУМ:1998/07/04 ~ 05 МЕСТО:Aoyama Тркалезна театар


7та авантура&8та авантура "Азија изработени играчки."

-Произведени во Азија-
Планета ☆ остров верзија&Планета ☆ Град верзија
ДАТУМ:2000/04/15 ~ 16 МЕСТО:Окинава Riubou сала
ДАТУМ:2000/07/14 ~ 16 МЕСТО:Токио Митрополитот уметност простор Мала сала 2

● 9-ти ア ド ベ ン チ ャ ー 「Астро Мајка」

бројот развој, 2001. радио Флаер
бруцоши сеќавам-

ДАТУМ:2001/03/09 ~ 11 МЕСТО:Shinjuku SPACE107
ДАТУМ:2001/05/19 ~ 20 МЕСТО:Окинава Riubou сала

10та Adventure "Дев Џија’01-Најсилните ВЕСТИ верзија-

ДАТУМ:2001/12/21 ~ 23 МЕСТО:Токио Митрополитот уметност простор Мала сала 1
ДАТУМ:2002/04/20 ~ 21 МЕСТО:Окинава Riubou сала

11та авантура "туѓи танц"

-Уште една од програмата Аполо
「マ ン チ ュ リ ア」 -DATE:2002/09/27 ~ 29 МЕСТО:Токио Митрополитот уметност простор Мала сала 1


12та авантура "северен маглина ☆ Con’03」

-Cherry Blossom верзија
(2003Година Марс судир во Hanafubuki ноќ)-

ДАТУМ:2003/04/25 ~ 27 МЕСТО:Токио Митрополитот уметност простор Мала сала 1


13та авантура "U.F.O"

-Потона во морето
Тајната на империјата "Niraikanai"-

ДАТУМ:2004/01/10 ~ 12 МЕСТО:Токио Митрополитот уметност простор Мала сала 1


14та авантура "Аполо во газ."

-Под полна месечина
Астрономски набљудувања Кими на "Ryuzei"-

ДАТУМ: 2004.09.17~19
МЕСТО:Токио Митрополитот уметност простор Мала сала 1


15та авантура "Токио напаѓачите"

Љубов на плата работници и 15 да се борат ~

ДАТУМ: 2005.02.18~20
МЕСТО:Токио Митрополитот уметност простор Мала сала 1


16та авантура "азиски тепа ’06」

Азија РИТАМОТ’06

~鳥籠の花そして空には六つ星~
Лозинка Ха "Kokoronihanawo"


Be the first to comment

Оставете Одговори

Твоја е-маил адреса нема да бидат објавени.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.